Hoe ga ik te werk?

Omdat je als koppel een hele dag achterna gehold wordt door een fotograaf is het wel belangrijk dat het klikt. Daarom spreken we eerst eens af. We overlopen hoe jullie dag eruit zal zien en wat jullie wensen zijn.

Ik fotografeer graag vanuit m’n buikgevoel, zowel op vooropgestelde als op onverwachte momenten. Een huwelijksdag is een dag vol hoogtepunten, een carousel van gebeurtenissen. Hieronder kan je een carousel van die momenten bekijken 🙂

Voorbereiding

Officiële gedeelte

Bruidspaar

Familie en vrienden

Achter de schermen

Dansfeest

De voorbereiding

De dag van je huwelijk wordt allicht een erg lange onvergetelijke dag. Meestal begint de dag met de finishing touch: make-up, kapsel en bruidsoutfit worden gekeurd. Deze stresserende momenten leveren reeds mooie beelden op.

Het officiële gedeelte

De trouwceremonie. Het officiële moment van het ja-woord, de ringen en het tekenen van de akte. Prachtige momenten die ik als trouwfotograaf graag vastleg.

Enkele emotionele momenten

Een lach en een traan.

Fotoshoot met het bruidspaar

De gemiddelde tijdsduur van een fotoshoot met het bruidspaar op een trouwdag is 1 tot 1 ½ uur. Deze eerste momenten na de officiële ceremonie zijn er van puur genieten van elkaar. Deze wil ik dan ook zo spontaan en ongedwongen mogelijk in beeld brengen.

Familie en vrienden

Trouwen is een verbintenis tussen twee mensen. Fantastisch is dat je deze dag kan delen met mensen die belangrijk voor je zijn. Dichte vrienden en familie mogen daarom niet ontbreken. En het liefst van al laten deze mensen zich ook van hun mooiste kant zien 😊

Een speciaal oog voor mooie en leuke details

De ringen, het bruidsboeket, de schoenen en die mooie bruidsjurk in het begin en op het einde van de dag 😊

Lachen geblazen

Tijdens een huwelijksdag doen er zich regelmatig heel grappige situaties voor. Soms zijn ze wat in scène gezet en soms komen ze vanzelf uit een onverwachte hoek.

Wat er nog zoal gebeurt

Die fotocamera gaat niet steeds de kant uit van het bruidspaar. Ook andere situaties zijn dikwijls het fotograferen waard.

En dan.....dansen!

Na de receptie en het lekkere eten kunnen de remmen echt los.

Bij een huwelijksreportage krijgen jullie alle bewerkte beelden (zowel in kleur als zwart-wit) in hoge resolutie digitaal toegestuurd. Op vraag maak ik ook een fotoalbum.