Zwangerschap - baby fotografie

De zwangerschap is zo’n bijzondere periode, eentje die het waard is om voor altijd vastgelegd te worden. Rond de zesendertigste week is je buik mooi rond. Dit is dan ook een mooi moment om foto’s te laten nemen. Na de geboorte is er dan weer een zalig moment dat je nooit wil vergeten. De babytijd is heel aantrekkelijk en zalig om te fotograferen. Zowel in je vertrouwde thuisomgeving, bij mij thuis in de studio of in de natuur kan een reportage van je baby tot stand komen. Heerlijk, puur natuur. Ook doopfeesten fotografeer ik graag.   

Communie - lentefeest fotografie

Portretten van zalige kindersnoetjes als herinnering of kaartjes voor communie- of lentefeest.

Gezinsfotografie

Je kind alleen op de foto of samen met de familie? Jij kiest. Het is leuk als we samen tot een toffe reeks foto’s komen met een hoekje af.  Foto’s die sprekend zijn en vol gevoel.

Hoe ga ik te werk?

Hou je ook van kinderfotografie met een hoekje af? Foto’s die sprekend zijn en vol gevoel? Dan zit je helemaal juist bij mij.

We kiezen samen een locatie uit en we zien mekaar op de afgesproken plaats en tijdstip.

De fotosessie wordt een gezellig samenzijn. Doordat jullie “gewoon” mogen doen, komen de sterke beelden spontaan.

Daarna krijg je alle bewerkte beelden (zowel in kleur als zwart-wit) in lage resolutie toegestuurd. Je kiest dan zelf je favoriete beelden en bepaalt hoeveel je er wenst aan te kopen (in hoge resolutie en zonder watermerk).

Achteraf kan ik een harmonicaboekje en/of fotoalbum voor jullie samenstellen.

Indien één of twee uur te kort is, kan je ook kiezen voor een “day in the life” reportage. Dit kan bij je thuis of op locatie. Dan zijn we samen voor een aantal uren en volg ik jullie zolang jullie dat wensen.

Hartelijk dank voor je interesse. Normaal krijg je nu een e-mail ter bevestiging van je aanvraag. Indien je deze niet ontvangt binnen een aannemelijke termijn, gelieve je spam filters te controleren om te verzekeren dat je e-mails van email@klikout.be toelaat.

Groetjes. Hilde.